RVS Staalkabels of wel Koken in een stalen baljurk

28 Mar 2024PvW
RVS Staalkabels of wel Koken in een stalen baljurk

RVS Staalkabels of wel Koken in een stalen baljurk

Roestvrij stalen kabels zijn ooit ontworpen voor locaties waar:

-          Absoluut geen roest mag ontstaan; en

-          Waar hoge temperaturen worden gebruikt.

Omdat deze RVS staalkabels een bijzondere structuur van het basismateriaal hebben zijn ze niet alleen geweldig bestand tegen roest, maar kunnen ze ook bijzonder hoge temperaturen opvangen. Men moet dan al gauw denken aan temperaturen van 300˚.

Voorbeelden waar we veel producten met RVS staalkabels tegenkomen zijn: watersport, zonweringindustrie, de chemische industrie, de voedingsindustrie en de luchtvaart. Omdat deze kabels zo geweldig zijn om mee te werken worden ze ook veel gebruikt in de architectuur.

Een mooi voorbeeld hiervan is de Kettingstraat in Den Haag. Hier zijn negen panden gerestaureerd. De originele gevels zijn teruggebracht maar daarachter is er een ware haute couture ontstaan door het gebruik van RVS-staal. Bij het laatste pand, is er een stalen constructie van RVS-buizen en RVS-kabels aangebracht die lijkt op een baljurk. Ook in de nieuwe woningen zelf is er veel gebruik gemaakt van roestvrijstaal, en niet alleen in de keuken. In de volksmond wordt dan ook gesproken over het “koken in een stalen baljurk”.

Natuurlijk kunt u voor al uw design-ontwerpen ook bij de Staalkabelstunter terecht. Wij zijn ook gespecialiseerd op het gebied van RVS staalkabels. Kom met uw ontwerp en wij gaan samen met u aan de slag om het ontwerp te realiseren. Ons team is blij als ze u kunnen helpen. Onze vakmensen staan voor u klaar. Stel gerust uw vraag op het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever een persoonlijk gesprek? Dat kan natuurlijk ook. Bel onze klantenservice en zij zullen u direct in verbinden stellen met de juiste persoon.

Natuurlijk wist u al dat onze producten zeer scherp geprijsd zijn en ... voor 15.00 uur besteld is de volgende dag al bij u bezorgd.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd