Schommelhaken nieuw

28 Mar 2024PvW
Schommelhaken nieuw

Een duoschommel of een schommel die u tegenkomt in speeltoestellen op scholen of in openbare speeltuinen vragen om een ander soort schommelhaken dan de schommel die u bij u thuis in de deurpost of achter in de tuin wilt gaan hangen.

Tegenwoordig kunt u uw schommelhaken eenvoudig online bestellen waar u ook een overzicht vindt van de verschillende soorten schommelhaken en een uitleg over het gebruik waarvoor ze geschikt zijn. Alle schommelhaken die u via het internet aanschaft hebben een lange levensduur, zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn veilig.

 

Schommelhaken zijn onderworpen aan verschillende testen en hebben bewezen veilig te zijn. Schommelhaken kunt u gebruiken in combinatie met een schommelframe dat u zelf kunt maken of dat u kant-en-klaar kunt kopen. Als u uw schommel wilt gaan bevestigen aan vierkante of ronde schommelbalken dan kunt u het beste een schommelhaak met draadstang overwegen. Deze zijn gemakkelijk vast te maken want je steekt ze door de balk en draait ze vast met een moertje. Daarna kunt u gebruikmaken van karabijnhaken of harpsluitingen om de schommel op te hangen.

 

U zult geen last hebben van piepend geluid en u bent verzekerd van optimale stevigheid. Er zijn ook universele schommelhaken die in combinatie met ieder soort balk kunnen worden gebruikt. De schommelhaken met klem omsluiten de schommelbalk en zijn niet verzonken waardoor u weer een andere constructie krijgt. Er zijn schommelhaken die een belasting tot 500 kilo kunnen hebben en die maar liefst 360˚ kunnen draaien. Bekijk welke schommelhaak het beste past bij uw gebruik en bestel uw schommelhaken en toebehoren met één klik op de muis.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd