Vijver Veiliger met Staaldraad

25 Apr 2024PvW
Vijver Veiliger met Staaldraad

Het aanleggen van een mooie vijver is mogelijk in vrijwel iedere voor- of achtertuin omdat je zelf de afmeting van je vijver kunt bepalen. Ook al heb je een kleine tuin, dan is het toch nog mogelijk om een rechte, ovale ronde of misschien wel rechthoekige of vierkante vijver aan te leggen. Leg de vijver wel aan op een lichte plaats want vissen en waterplanten hebben minimaal een halve dag een beetje zonlicht of natuurlijk licht nodig.

Wel kan het hebben van een vijver gevaarlijk zijn; zeker als je kleine kinderen hebt die nog geen gevaar kennen. Een laagje water van 30cm kan al dodelijk zijn voor kleine kinderen en daarom moet je kinderen nooit alleen laten spelen in de buurt van een vijver. Door gebruik te maken van staaldraad los je dit probleem gemakkelijk op.

Met staaldraad dat verkrijgbaar is bij de Staalkabelstunter kun je keurig netjes een omheining maken om de vijver door de draden strak te spannen tussen vier paaltjes die je plaatst. Je kunt zelf bepalen hoe hoog de omheining moet worden en hoeveel draden staaldraad je spant. Hoe meer draden je gebruikt hoe veiliger het wordt.

Het staaldraad kun je gemakkelijk online bestellen bij de Staalkabelstunter en is zowel voor particulieren als bedrijven verkrijgbaar. Het staaldraad is van hoogwaardige kwaliteit en zal niet gaan roesten en dus jarenlang zorgen voor dat prachtige uiterlijk van je tuin. Bescherm je kinderen dus gemakkelijk tegen het gevaar van je vijver met prachtige kooikarpers door gebruik te maken van staalkabel.

Reacties

Pieter van Walsem

2024-03-01 18:09:36

Tot nu toe hebben zij ook geen leverancier gevonden die ze maakt.

Robin Zandvliet

2024-02-29 18:04:32

Waar kan ik de paaltjes kopen?

Martijn

2023-11-26 18:50:38

Waar kun je die paaltjes kopen.?

Marjan Op de beeck

2020-11-07 17:18:40

Kan er ook een poortje bij deze omheining geplaatst worden?

Pieter van Walsem

2019-05-31 11:34:59

Beste Peter, op 20 meter zou dit goed moeten kunnen. Zorg daarbij wel dat de paaltjes flink stevig staan. Want met een spanner komt er behoorlijk wat kracht op. Veel succes!

Peter Vanthournout

2019-05-29 20:40:39

Hallo ik heb een vraag ik zou me visvijver willen beschermen met inox staaldraad me vijver is een 8vormige vijver met houten paaltjes rondom een 12 tal paaltjes in lopende meter ongeveer 20 meter mijn vraag is kan ik aan het eerste paaltje met een schroefoog en het laatste paaltje met een draadspanner werken kan ik dat over bruggen om de staaldraad goed te doen spannen met vriendelijke groeten

Reacties

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd