Makkelijk ophangen van schilderijen en kabelgoten

Staalkabel ophangsysteem

De ophangkits zijn makkelijke systemen voor het ophangen van schilderijen, lampen, buizen etc etc.

Het vinden van die geweldige lamp valt al niet mee. Dat is een hele klus, maar als het eenmaal goed opgehangen is, mag het resultaat er ook zijn: je huis is gezellig en sfeervol als het mooi verlicht is. Om er zeker van te zijn dat bijvoorbeeld uw verlichting, maar ook schilderijen of klokken goed zijn opgehangen, kunt u gebruikmaken van bevestiging ophangkits.

Met een handige bevestiging ophangkit heeft u alles bij de hand voor het ophangen van die geweldige lamp. Maar bij het ophangen van een lamp, is niet alleen de ophangkit belangrijk, er is namelijk meer waar u aan moet denken. Zorg er altijd voor dat de lampen niet in het looppad opgehangen worden en als dat niet anders kan, zorg er dan voor dat ze dan hoog genoeg hangen! U wilt uw hoofd toch niet stoten?
U moet zeker een hoogte van 2.15m voor het looppad aanhouden! Als ideale hoogte voor een lamp boven een (eet)tafel kunt u ongeveer 80cm vanaf het blad van de tafel aanhouden. Meer handige tips over het ophangen van lampen of over bevestiging ophangkits kunt u online vinden.

Of u nu voor één of meerdere lampen boven de (eet)tafel moet kiezen hangt allemaal af van de afmetingen van de tafel. Bij een grotere tafel (2.60m of groter) raden wij meerdere lampenkappen of hanglampen aan, omdat u zo een betere verdeling van het licht krijgt. Het kan nuttig zijn om eens blogs te bekijken van mensen die al ervaring hebben met het gebruik van bevestiging ophangkits. Zo kunt u leren van hun beginnersfouten en profiteren van hun tips en ideeën.

Het gebruik van een bevestiging ophangkit kan u heel wat tijd en moeite besparen. U heeft alles bij de hand en de gehele kit kunt u gemakkelijk bij uw leverancier online bestellen.
Lees meer