CliniClowns

26 Apr 2024Pieter van Walsem
CliniClowns

Maar helaas is het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend om naar een circusvoorstelling toe te kunnen gaan.

De Cliniclowns hebben maar één doel en dat is nog meer kinderen laten lachen, laten ontspannen en laten genieten.

Met hun vrolijke kostuums en hun grappen en hun grollen bezoeken ze kinderen van alle leeftijden, die wel een beetje vrolijkheid kunnen gebruiken. Vooral kinderen met een handicap of die bijvoorbeeld zijn opgenomen in een ziekenhuis kunnen wel wat extra aandacht gebruiken. De clowns van Cliniclowns brengen het kind persoonlijk een bezoekje en als dat nodig is, komen ze zelfs aan het bed.

Jaarlijks spelen de clowns van deze geweldige organisatie met meer dan 90.000 zieke en gehandicapte kinderen om ze een geweldige tijd te geven en een hart onder de riem te steken, zodat ze even de wereld om zich heen kunnen vergeten. Sinds enige tijd organiseren ze ook een circusvoorstelling, die speciaal is ontwikkeld voor kinderen tot 18 jaar met een beperking.

Het is natuurlijk lastig voor zieke kinderen of kinderen met een beperking of met een handicap om naar een regulier circus te gaan en de Cliniclowns vonden dat daar verandering in moest komen. Het circus is geschikt voor kinderen die enige vorm van prikkels kunnen verdragen en in een groep kunnen zijn.

Toen de Staalkabelstunter van deze geweldige voorstelling hoorde, hoefde ze er geen moment over na te denken om dit bijzondere circus te sponsoren. Voor het opbouwen van een circustent zijn er heel wat benodigdheden nodig en wie kan er dan beter helpen dan de allergrootste staalkabel specialist. Alles wat ervoor nodig is om een circustent op te bouwen zoals bijvoorbeeld staalkabel, draadspanners en andere toebehoren, is ter beschikking gesteld.

De Staalkabelstunter is één van de best gesorteerde staalkabel specialisten van Nederland en alles wat er nodig was voor de opbouw van dit bijzondere circus, had de Staalkabelstunter dan ook in zijn assortiment. Door het kijken naar een circusvoorstelling kunnen kinderen ingrijpende gebeurtenissen en negatieve emoties, zoals frustratie, boosheid en verdriet beter verwerken en het bekijken van een circusvoorstelling is een activiteit die met het hele gezin kan worden gedaan.

De Staalkabelstunter staat geheel achter de visie en de aanpak van de Cliniclowns en was dan ook zeer vereerd om deze geweldige organisatie te mogen sponsoren. Want zeg nou zelf, wie wordt er niet blij van grote schoenen, vrolijke gezichten, een mooie circustent en ondeugende grappen?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd