Dit maakte Stefaaan Schreel

29 Mar 2024PvW
Dit maakte Stefaaan Schreel

Een zeer bijzondere inzending voor de fotowedstrijd was die van Stefaan Schreel uit België.

Deze kunstenaar maakt prachtige meubels en maakt voor de handgrepen graag gebruik van het staaldraad van de Staalkabelstunter. Verder maakt Stefaan Schreel ook gebruik van staaldraad voor zijn metaalsculpturen van bijvoorbeeld insecten.

Door zijn geheel eigen gebruik van het staaldraad was de jury het er al snel over eens dat dit de absolute winnaar is van de 2eplaats van de fotowedstrijd van de Staalkabelstunter.com. Zoals wel duidelijk geworden door alle inzendingen van de fotowedstrijd is dat staalkabel voor honderd-en-één toepassingen te gebruiken is. 

het aambeeld staalkabel

De Staalkabelstunter beschikt over een ruim assortiment staaldraad en toebehoren zoals bijvoorbeeld draadklemmen die u allemaal gemakkelijk online kunt bestellen. Alle producten kunnen uit voorraad worden geleverd waardoor u altijd snel gebruik kunt maken van uw bestelde producten.

De Staalkabelstunter beschikt zelfs over apparatuur om staalkabel mee op maat te maken en zo te bewerken dat u het staaldraad kunt krijgen in de afmeting en met de diameter die u wenst. Laat weten welk soort draadeind u nodig heeft en de Staalkabelstunter maakt het speciaal voor u; maatwerk.

Naast staaldraad op maat is er ook nog een heel assortiment staaldraad van RVS, staaldraad geplastificeerd, staaldraad corrosievrij etc. te bestellen. Neem online eens een kijkje en kom er achter wat voor een fijn materiaal staaldraad is om mee te werken.

Maak net als Stefaan Schreel gebruik van het staaldraad voor het maken van handgrepen aan uw meubelen of gebruik staaldraad als u een boot heeft of gewoon een waslijn wilt ophangen. Waar u dit veelzijdige draad ook voor wilt gebruiken zowel bedrijven als particulieren uit Nederland en België kunnen gebruik maken van de service van de Staalkabelstunter.com en voor vragen is het natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met een van de medewerkers.
 

Reacties

callewaert

2015-07-17 20:22:11

de schuifdeur van Eliane is prachtig
vraagje : maak je ook glazen deur ?

dank
groetjes rika

Reacties

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd