Eivorm draadklemmen

23 Apr 2024PvW
Eivorm draadklemmen

Ook in de zeilsport zul je merken dat er vele mensen gebruikmaken van deze handige eivormige draadklemmen want door zijn unieke en handige vorm is deze op vele manieren in te zetten en zal het geen schade toebrengen.

Online vind je filmpjes over de toepassing van de eivormige draadklemmen en uiteraard kun je het product ook online bestellen waardoor het supersnel bij jou thuisbezorgd zal worden en je snel gebruik kunt maken van je draadklemmen.

Bekijk wel goed van tevoren of de eivormige draadklemmen die je wilt gaan gebruiken geschikt zijn voor de dikte van de staalkabel die je gaat toepassen. Je kunt de eivormige draadklemmen gebruiken met een kruisschroef dus zul je ook een kruisschroef schroevendraaier nodig hebben als je aan de slag gaat.



Maak de eivormige draadklemmen open en leg de staalkabel hierin. Maak indien gewenst een lus en bepaal hoe groot deze moet zijn. Als je eenmaal de gewenste grootte hebt bereikt leg je de bovenste helft van de eivormige draadklem weer erop en klem je deze vast tussen je vingers. Pak het schroefje en plaats deze in het daarvoor bestemde openingetje en draai deze voorzichtig aan.

Dit kun je het beste doen met een schroevendraaier die lekker in de hand ligt want je moet het in één keer goed aandraaien. Nu heb je je draad geklemd tussen de draadklem en kun je, zoals al eerder genoemd, bijvoorbeeld schilderijen ophangen aan het lusje of deze gebruiken bij het beoefenen van de zeilsport.

Als je de eivormige draadklemmen weer losmaakt omdat je iets wilt veranderen aan de maat van de lus of deze bijvoorbeeld ergens anders wilt toepassen zul je merken dat het draad niet beschadigt is en je zowel het draad als de eivormige draadklem met gemak nog een keer kunt gebruiken. De draadklemmen hebben een lange levensduur en kunnen met gemak tegen een stootje.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd