Kabelbaan maken

19 Apr 2024PvW
Kabelbaan maken

Wat is er nu leuker voor een kind dan het hebben van een eigen tokkelbaan? Denk u eens in dat u nooit meer naar de speeltuin of een pretpark hoeft omdat u nu uw eigen tokkelbaan in uw achtertuin kunt aanleggen. De tokkelbaan zal zowel voor jong als oud voor heel wat uurtjes plezier zorgen. Maar hoe kunt u uw tokkelbaan nu goedkoop en toch veilig aanleggen? Door het gebruik van staalkabel natuurlijk.

 

Staalkabel is sterk, heeft een lange levensduur en zal niet gaan roesten. Het is veilig in het gebruik en voordelig in de aanschaf. Hoe lang uw staalkabel tokkelbaan kan worden zal natuurlijk afhangen van de grootte van uw tuin, maar als u beschikt over wat extra buitenruimte twijfel dan niet en zorg voor een hoop fun.

 

Als u denkt dat u twee linkerhanden heeft en het installeren van een staalkabel tokkelbaan voor u onmogelijk is, dan heeft u het mis. Met het juiste toebehoren en het juiste gereedschap om de staalkabel te spannen kan echt iedereen de klus klaren.

 

Online kunt u veel handige tips en informatie vinden. Als u de handleiding voor het maken van een staalkabel tokkelbaan volgt dan kan er echt niets meer misgaan en kunnen uw kinderen en u stiekem zelf ook binnen een mum van tijd gebruikmaken van de tokkelbaan.

 

Bij de echte staalkabelspecialist kunt u terecht voor vragen en praktische tips. Met de installatie van uw eigen staalkabel tokkelbaan heeft u jarenlang plezier en door de roestvrijstalen dubbele katrol is de tokkelbaan geschikt voor intensief gebruik. Uw staalkabel en toebehoren voor het maken van uw eigen tokkelbaan kunt u gemakkelijk online bestellen en met één klik op de muis kunt u ook de betaling gemakkelijk in orde maken.

 

Als u uw bestelde producten eenmaal thuis of op locatie heeft ontvangen kunt u binnen een paar uur uw eigen tokkelbaan aanleggen.

Staalkabelstunter was sponsor van de VakantieBijbelWeek  Veenendaal. En zorgde voor een kabelbaan. Deze werd door vrijwilligers in elkaar gezet. 

Wij ontvingen later de fotoos zoals bijgevoegd. 

Reacties

Pieter van Walsem

2022-03-25 11:32:38

Dat is een goede optie. Deze lier maakt het u makkelijk: https://www.staalkabelstunter.com/nl/treklier-dubbele-kabel-4-ton.html Een eenvoudige hefboom beweging. En de kabel staat weer op spanning.

Geraldine Melis

2022-02-09 14:06:49

Beste,

Wij hebben een kabelbaan in de tuin gemaakt en de kids hebben hier veel plezier van. Helaas verliest de kabel telkens zijn spanning, en krijgen we deze niet makkelijk en volledig terug op spanning. De overspanning is 40 m1. Nu zitten we te denken om een handlier te bevestigen aan de metalen eindpaal (doorsnede +/-12 cm) om daarmee de kabel altijd terug op spanning te kunnen zetten. Wat adviseren jullie?

Vriendelijke groet,
Geraldine Melis

Pieter van Walsem

2019-03-28 18:46:25

Destijds hadden we complete kits. Misschien dat ze in de toekomst weer komen. Maar voor nu is daar nog een zicht op.

Ton Onderwater

2019-03-27 14:17:49

Waar vind ik de handleiding voor het maken van een tokkelbaan?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd