Koerier de Haas - rijdt voor Staalkabelstunter

19 Apr 2024PvW
Koerier de Haas - rijdt voor Staalkabelstunter

De beste manier van een ‘rijdende naamsreclame' is die op een bestel- of vrachtwagen. Deze voertuigen steken ruim boven het overige verkeer uit en zijn zo extra goed zichtbaar. Ook doelgroepen die moeilijk te bereiken zijn komen op deze manier binnen handbereik, want iedereen neemt deel aan het verkeer.

De Staalkabelstunter maakt al jaren met plezier gebruik van Koeriersdienst de Haas en sinds kort voeren wij onze reclame op deze bedrijfswagens. De combinatie van Koeriersdienst de Haas en de Staalkabelstunter is perfect. Bij beide bedrijven staan kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Naast dat u altijd contact kunt opnemen met de klantenservice van de Staalkabelstunter is het ook mogelijk om uw bestelling te blijven volgen met een track-en-trace service die toegankelijk wordt door middel van een inlogcode die de klant krijgt van Koeriersdienst de Haas. U kunt zowel pakketten laten bezorgen als laten ophalen want als u belt dat er een pakket klaarstaat voor verzending dan wordt deze altijd vóór vier uur bij u opgehaald.

Met deze koeriersdienst kunt u rekenen op de allerbeste service en klantvriendelijkheid terwijl u de garantie krijgt van de laagste prijs. Profiteer ook van deze geweldige service van Koerierdienst de Haas terwijl u producten krijgt van de Staalkabelstunter die zijn assortiment regelmatig vernieuwt waardoor u als klant gebruikt kunt maken van de allernieuwste en allerbeste soorten staalkabel die er op de markt verkrijgbaar zijn.

 Bekijk ook de website van koerier de haas: http://www.koeriersdienstdehaas.nl/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd