Wedstrijd TU Delft met staaldraad

29 Mar 2024PvW
Wedstrijd TU Delft met staaldraad

staalkabel tu delft

De TU Delft heeft dit jaar wel wel een heel bijzondere manier gevonden om haar nieuwkomers te testen op hun creativiteit.  Voor het onderdeel creativiteit moesten de nieuwkomers op deze beroemde universiteit een kooi voor een pluchen beer ontwerpen om aan iedereen te laten zien hoe creatief en innovatief ze nu werkelijk zijn.

Bij de Staalkabelstunter bestelde de TU Delft het staaldraad voor dit bijzondere project. Omdat er natuurlijk een echte expert op het gebied van staalkabels nodig was om te beoordelen hoe origineel de staalkabel werd gebruikt werd Pieter van Walsum van de Staalkabelstunter uitgenodigd om zitting te nemen in de jury, maar helaas moest hij verstek laten gaan.


Tu delft gebruikte voor het maken van de kooien het volgende product: Staaldraad  1.8mm

De nieuwkomers lieten middels hun creativiteit goed zien op hoeveel verschillende manieren je een kooi kunt maken voor een pluchen beer. Een staalkabel is op zoveel verschillende manieren toe te passen, dat het geduld en de originaliteit van de nieuwkomers echt op de proef werd gesteld. Natuurlijk kon er uiteindelijk maar één de winnaar zijn en als prijs voor de creatiefste nieuwkomer heeft de Staalkabelstunter een overheerlijke slagroomtaart met het logo van de Staalkabelstunter laten bezorgen.

staalkabel tu delft

Bent u ook benieuwd geworden wat er allemaal mogelijk is met staalkabel neem dan eens een kijkje op de website van de Staalkabelstunter.nl om te ontdekken hoe veelzijdig en verrassend voordelig dit materiaal is. Naast de staalkabels kunt u uiteraard ook alle toebehoren bestellen op deze fantastische site.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier in grote of kleine hoeveelheden verzinkt staaldraad maar ook RVS-staaldraad, geplastificeerd staaldraad, verschillende soorten ijzerdraad, terraskabels, waslijnen, bevestigingsmaterialen en lieren voor de watersport bestellen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd