Bootslot voor boten

Bootkabels met lussen

Het is super gemakkelijk als je je boot met bootkabels met lussen kunt vastleggen. Bootkabels met lussen hebben grote ogen die doorlusbaar zijn waardoor je nog veel efficiënter gebruik kunt maken van de lengte van de kabel. De staalkabel die wordt gebruikt is zwaar industrieel geperst en geeft je dus de zekerheid van extra stevigheid en de allerbeste kwaliteit.

Let er op dat je bootkabels met lussen koopt met voldoende lengte om bijvoorbeeld je boot, aanhangwagen of fietskar goed te kunnen bevestigen of op slot te kunnen zetten. Online vind je een overzicht van de verschillende soorten bootkabels met lussen en de verschillende lengtes en diktes van de kabel zodat in één oogopslag duidelijk wordt welke kabel je het beste kunt bestellen.

Je bestelling kun je gemakkelijk online doen waarna je deze netjes thuisbezorgd krijgt. Het is zowel voor particulieren als bedrijven mogelijk om de kabels te bestellen en deze zullen altijd zo spoedig mogelijk worden afgeleverd op het aangegeven adres.

Zeker als je boot of caravan verzekerd is, is het van het grootste belang dat je zorgt dat je in het bezit bent van de allerbeste bootkabels om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk schade toebrengt aan je boot.


Als je de kabel in combinatie met een slot gaat gebruiken controleer dan wat de vereisten van de verzekering zijn aangezien deze in de meeste gevallen een speciaal slot eisen met een bepaalde dikte kabel en een slot dat goedgekeurd is met een ART-keurmerk.

Zoek al deze zaken goed uit voordat je een bootkabel gaat aanschaffen en bedenk ook waar je de bootkabels met lussen voor wilt gaan gebruiken. Kies voor bootkabels van de allerbeste kwaliteit want een eigendom als bijvoorbeeld een boot of een aanhangwagen heeft vaak een behoorlijke waarde en je wilt er natuurlijk alles aan doen om deze zo goed mogelijk te beschermen. 

Lees meer