Bart bouwde een verstelbaar schaduwdoek

Bart bouwde een verstelbaar schaduwdoek

Bart bouwde zelf een veranda met glazendakplaten en voegde met behulp van onze artikelen een schaduwdoeksysteem toe.

Als deelname aan onze winactie, stuurde Bart ons deze fraaie inzending! En won hiermee de winactie van Augustus 2021!

Verleden jaar bouwde Bart al een veranda met glazendakplaten. Echter was dat erg warm en wilde hij een schaduwdoek systeem toevoegen.

Hieronder het verhaal van Bart:

"Ik ben Bart in ‘t Zandt en doe graag klussen in en om onze woning. Vorig jaar heb ik zelf een veranda gebouwd met glazen dakplaten. Omdat het in de zomer ook goed warm kan zijn had ik het idee om een schaduwdoek te maken onder de glazen dakplaten. Het schaduwdoek had ik al in mijn bezit maar ik moest nog opzoek naar een degelijk staalkabel schuifsysteem. Al snel kwam ik bij Staalkabelstunter uit. Mooie producten voor een goede prijs. Na telefonisch goed geholpen te zijn heb ik het schuifsysteem besteld. Het schuifsysteem heb ik inmiddels makkelijk kunnen verwerken en het systeem werkt super. Ik ben erg blij met het resultaat. Nu nog hopen op iets meer zon." 

Voor de volgende projecten in en om uw woning hebben wij u de schroefmachine opgestuurd! Wij hopen dat u hier nog een boel projecten mee mag gaan doen!

Nogmaals onze felicitaties en dat u maar veel gebruik mag maken van het schaduwdoeksysteem!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.