Even voorstellen: Cora

Even voorstellen: Cora

Hallo, mijn naam is Cora van Laar,
geboren in 1983 te Dodewaard, dit was jaren mijn woonplaats en ligt in de mooie Betuwe.

Inmiddels woon ik al weer 15 jaar in Andelst. Ik ben getrouwd, en ben moeder van een zoontje.

Hoe ben ik bij staalkabelstunter terecht gekomen

In december 2019 ben ik na 13 jaar gestopt met werken bij een bedrijfskleding bedrijf, en heb even een werkpauze ingelast, en genoten van de vrije tijd, en mijn (baby) zoontje. Hoe ik bij staalkabelstunter.com terecht kom was wel heel grappig, ik was op facebook wat aan het kijken, en ineens komt daar een advertentie van dit bedrijf voorbij, nou dit sprak mij enorm aan en heb toen meteen gesolliciteerd.

Mijn eerste indruk 

Er werd mij verteld dat ik bij een woonhuis moet zijn, uh, oké!.,, geen idee wat ik kon verwachten. Dus zo gezegd zo gedaan, en inderdaad is er een mooi bedrijf gevestigd daar. Ik zag en mooi, sfeervol ingericht kantoor, en een gezellig klein, maar heel hecht team.

Leukste taak in mijn werk

Ik werk zowel in het magazijn (orders verzamelen en verzenden) als op kantoor (klantenservice) het is beide leuk en afwisselend werk, het is leuk om allerlei taken binnen het bedrijf te kunnen doen, om klanten te helpen, en het is fijn om de mogelijkheid te hebben om nog te leren. 

Wat doe ik naast mijn werk

Ik vind koken erg leuk en uit eten gaan, ik houd er van!  Sporten, tuinieren en in de natuur wandelen of fietsen vind ik fijn, steden in Nederland bezoeken vind ik leuk, en als ons zoontje groter is hopen we weer eens een verre reis te maken, want de wereld zien, en cultuur snuiven dat is mijn ding.

___________________________________________________

Inmiddels is er zelfs een product naar Cora vernoemd:  Waslijnpakket Cora

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.