Staalkabel Ballet en Barre

03 Oct 2022Pieter van Walsem
Staalkabel Ballet en Barre

Roland deed mee met de fotowedstrijd, en schoort met staalkabel een Balletbarre. Zeker niet alledaags en hiermee de terechte winnaar van Oktober 2020. 

Ons projectje: de versteviging van de balletbarre. De barre was wat instabiel, dus we hebben hem versterkt met staalkabel van de Staalkabelstunter.

Dag, mijn dochter doet aan ballet en wilde heel graag een barre op haar kamer. Een barre is een houten balk op 110 cm van de grond waar ballerina’s op oefenen. We hebben met stijgerpijpen de barre zelf ontworpen en gemaakt. Het hout op de barre was wat ruw, dus dat hebben we geschuurd en gelakt. In het gebruik bleek de barre wat instabiel, dus toen heb ik aan mijn dochter gevraagd een plan te maken om de barre te verstevigen. Ik ben zelf een zeiler, dus ik moest gelijk denken aan stalen stagen. De bijgesloten tekening heeft mijn dochter op de iPad gemaakt.

Op basis daarvan ben ik materiaal gaan zoeken. De ogen komen bij dezelfde stijgerhandel vandaan, voor het draad heb ik op Google gezocht en kwam ik snel bij jullie uit. Aangezien jullie site veel van de vragen die ik had beantwoordde, en er mooie how to videos op stonden, was mijn keuze al snel duidelijk. De bestelvideo vinden we geweldig. “O, kijk, een nieuwe bestelling”. Door de duidelijke informatie op de site vond ik ook de juiste producten, de kousen en rvs klemmen die geen scherpe randjes hebben. Ik heb wat extra klemmen en ogen besteld, zo kon ik ook het draad laten stoppen in de klem, dat scheelt ook scherpe uiteinden. Mijn dochter is erg blij met de barre, bijgesloten een foto van de barre in actie.

Ballet Barre Staalkabel schoren

 

Heel Gaaf Roland! Voor alle andere winnaars kijk in de staalkabelstunter-fotowedstrijd-blog.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd