Staalkabel voor de hond

28 May 2024PvW
Staalkabel voor de hond

Vanmorgen ontvingen wij een bestelling van een mevrouw voor geplastificeerd staaldraad 2/3mm. Staalkabelstunter heeft normaal gesproken alles 99% op voorraad. Maar deze ontbrak op het moment, dus even de klant bellen om te overleggen.  Na het nummer getoetst te hebben en af te wachten komt er een zacht stemmetje aan de lijn.. Hallo? Ik vraag of de mevrouw aanwezig is en de kleine zegt ja. Maar nu? Ik blijf nog wat minuten wachten en weer klinkt het stemmetje door de telefoon: Ik ga ze roepen ja?  Prima jongen wij wachten.. Na 5 minuten komt er een vriendelijke mevrouw aan de lijn.  Ik leg de situatie uit en bied haar een staalkabel met een dikkere mantel aan voor dezelfde prijs. Uiteraard moeten hier ook dikkere draadklemmen bij. Omdat service nou eenmaal hoog in het vaandel staat bij staalkabelstunter mag het allemaal voor dezelfde prijs.  De staalkabel blijkt voor het maken van een hondenlijn te zijn en hiermee is het ook nog eens beter om een wat dikkere mantel te gebruiken. Na zich geexcuseerd te hebben voor het lange wachten en een vriendelijke groet, hangen we op.  Weer een tevreden klant, Ja het is leuk om te werken voor Staalkabelstunter.com

Reacties

Mariska

2017-12-01 13:03:40

Goedemiddag
Ik ben zelf ook naar een hondenlijn opzoek die niet doorgebeten kan worden.
Ik ben zeer enthousiast over deze oplossing, graag zou ik dan ook een bestelling hiervoor willen plaatsen.
Ik hoor graag naar de mogelijkheden
Groetjes Mariska

Leendert

2013-08-27 12:29:14

Geweldig! Fijn dat staalkabelstunter de service nog steeds hoog heeft staan, ook ik had goeie ervaringen met jullie.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd