Teamuitbreiding: Nando Hofkamp

20 Jun 2024Nando Hofkamp
Teamuitbreiding: Nando Hofkamp

Wie ben ik? 

Zoals de titel het misschien al weggeeft is mijn naam Nando Hofkamp. Ik ben opgegroeid in het Hoge Noorden van het land ook wel Groningen genoemd. Mijn passie is God, mensen helpen, ondernemen en het nemen van risico’s (buiten de comfort zone).  Ik ben een alles of niets persoon en geloof dat wanneer je God gehoorzaamd, je de allergrootste zegen ben voor een ander. 

 

Maar wat doe je nou eigenlijk? 

Dat is een goede vraag, want wie je bent en wat je doet gaan samen hand in hand. Ik heb 18 jaar gestudeerd en heb een jaar in het leger gezeten. Na een bijzondere ontmoeting te hebben gehad met Jezus, heb ik alles achter me gelaten en ben naar Tampa Florida gegaan om te gaan werken in de bediening bij Revival Ministries International, Daar heb ik 2 jaar bijbelschool gedaan en 1 jaar stage. Naast 3 jaar bijbelschool heb ik gewerkt voor een oud sales manager van een Forbes 500 bedrijf. Hij was een pastor in de bijbelschool en ik werd uitgekozen om te gaan werken voor zijn fruitbomen bedrijf. Daar heb ik veel geleerd over marketing, het verkopen en onderhouden van meer dan 1000 verschillende soorten fruitbomen en Aquaponics systemen, het bouwen van een green house, aanleggen van irrigatie en het oplossen van problemen onder tijdsdruk. Laten we ook niet vergeten dat een boerderij zonder dieren natuurlijk niet helemaal een boerderij is, dus je raad het al,; ze hadden ook kippen, paarden en geiten naast de fruitbomen. Na 2 jaar alleen te hebben gefocust op de bijbelschool ben ik in mijn laatste jaar gaan ondernemen na mijn stage op het gebied van professionele trilplaten en massage guns die ik verkocht op verschillende beurzen in Amerika. Ook heb ik deur aan deur verkocht voor het bedrijf Vivint.

 

Wat is mijn ervaring in de eerste week? 

Na 3 geweldige jaren in het zonnige Tampa ben ik terug gegaan naar Nederland. Niet wetende wat me te wachten stond qua werk, maar vol vertrouwen in het plan van God. Via een vriend was ik al snel in contact gekomen met Staalkabelstunter. Het gesprek verliep heel soepel en ik kon al snel beginnen met werken. In mijn eerste week zag ik het proces achter de producten van Staalkabelstunter, de kennis achter hun producten en bovenal hun wil om Maken makkelijk te maken voor jou. Ik heb gezien hoeveel potentie het bedrijf heeft en hoeveel  kennis van alle producten, passie voor het helpen van mensen en creativiteit er bij komt kijken wanneer het gaat om staalkabel problemen op te lossen voor de klanten. Ik kan dus concluderen dat de eerste week een leerzame en succesvolle week was voor mij. 

 

Verwachtingen

Ik verwacht veel te leren binnen het bedrijf op het gebied van; webshop design, het creatief meedenken met oplossingen voor ideeën van de klant, hoe belangrijk de visie is en het communiceren daarvan. Ook verwacht ik dat het bedrijf in een periode van snelle groei gaat komen waardoor we een eigen pand gaan krijgen met laad en los ruimte zodat we op een groter en hoger niveau klanten kunnen helpen maken makkelijk te maken. Ik verwacht dat ik het bedrijf zal kunnen helpen door mijn talenten te gebruiken voor Staalkabelstunter en andersom.

 

Doelgericht

Doelgericht werken is belangrijk en geeft je een motiverende reden om naar je doelen toe te werken. Dit jaar wil ik leren hoe ik het volledige design van Staalkabelstunter.com en hangslotje.nl kan beheren. Ook verwacht ik dit jaar met minimaal 5 creatieve ideeën te komen op het gebied van Staalkabels en bevestigingen etc. Ik wil dit jaar meer mensen helpen met onze oplossingen in staalkabels dan de laatste 5 jaar door het gebruik van verschillende marketing strategieën. Mijn doel op lange termijn is het helpen de visie van Staalkabelstunter te ondersteunen en een systeem te bedenken voor voorraadbeheer en nieuwe samenwerkingen aan te gaan met internationale bedrijven. Ik geloof dat we binnen 5 jaar 10x meer mensen gaan helpen als nu door het uitwandelen van onze visie en het bedenken van meer oplossingen voor onze klanten. U kunt dus vaststellen dat ik hou van oplossingen bedenken voor onze klanten en dat ik enthousiast ben om te werken aan de visie van Staalkabelstunter

Reacties

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd